Nya däck på Däckis

Hej på er alla glada läsare – så kul att se att så många av er fortfarande följer mig, här på min lilla livsstilsblogg! Idag tänkte jag skriva om en däckverkstad i Landskrona, Bjuv och Lund, med flera orter, som jag mer än gärna rekommenderar till alla jag känner, och inte känner! Jag vill dock påstå att det känns som att jag känner er, eftersom ni hängt med här ett tag… Vilket jag är otroligt tacksam över. Men nog om det! Bilverkstaden som jag ska tipsa om heter Däck i Sverige AB. Jag har en Volvo som i besiktningen inte blev godkänd, och det fanns en hel del som behövdes rättas till. Jag var medveten om detta redan innan, men valde att besiktiga och få domen då. Det var däcken som behövdes ses över och det var ju ändå ganska milt! Men det var bara att bita i det sura äpplet! Jag gillar min bil och vill ha den kvar, så det var bara att boka in en tid hos verkstaden och hoppas på det bästa. Det var så jag kom i kontakt med Däck i Sverige AB. Jag ville ha en verkstad som kunde ta emot mig snabbt, och som dessutom har rimliga priser. Jag blev tipsad av en kollega som tydligen alltid vänder sig till just denna verkstad när något krånglar med däcken eller ska byta dem, och sagt och gjort! Jag bokade in en tid, lämnade in bilen, och fick tillbaka den på kvällen. Jag fick tydlig information kring vad felen var, vad som behövde göras och vad det skulle kosta. Det kändes på så vis tryggt hela tiden, och jag kände på mig att det skulle gå bra. Vilket det såklart också gjorde! Det gick relativt snabbt, personerna på firman var mycket trevliga och priserna var helt okej. Är ni i behov av en däckverkstad i Skåne, är detta en firma du kan vända dig till. 

Du gillar kanske också...