Friluftsbyxor för herr och dam

Hejsan på er!

Just nu sitter jag och letar födelsedagspresent till min svärfar som fyller år nästa helg. Min sambos båda föräldrar är väldigt mycket ute i naturen därför ska han få ett par friluftsbyxor tänkte jag. Till presenten hör också att han ska få en fiskeweekend tillsammans med hans båda söner som de ska anordna. Men så tänkte vi att det kan vara roligt om han har ett par riktiga byxor som passar att ha till både den och andra utflykter. När man söker efter friluftsbyxor herr så kommer det upp ganska många olika varianter och märken, men jag tror att vi har fastnat nu för ett märke som heter Arukimasu. De har ett ganska stort utbud av både jackor och byxor och för både dam och herr.

Just nu sitter jag och väger mellan ett par gröna eller svarta friluftsbyxor till honom, men jag tror faktiskt att det blir de gröna. Även om det är några dagar kvar till nästa helg så vill jag vara ute i god tid så att vi säkert vet att de hinner komma fram. Jag har frågat min svärmor vilken storlek jag ska beställa, men sen kan man ju byta om det skulle vara så att de inte passar. Vore ju dock roligt om de passar så att han kan använda de direkt. Det ska bli roligt med kalas och jag tror verkligen han kommer uppskatta fiskeresan de ska åka på. De ska åka till Höga Kusten lite längre fram i sommar över en långhelg och bo i någon jättemysig fiskestuga som de hittat på nätet att hyra. Fiskeutrustning och allt sådant har de redan men jag har allt sett att hans friluftsbyxor har behövt bli lagade på sina ställen så nu är det hög tid med nya.

?Hoppas ni har en fin dag så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...