Allt jag behövde till mitt hemmafix

God morgon, god morgon! Vad roligt att du har hittat min blogg och är intresserad av att läsa ett inlägg. Självklart är min förhoppning att du kommer gilla det du läser i dagens inlägg. Min tanke är nämligen att prata om när jag gjorde om lite här hemma samt Nya Sörängs Marknad, dit jag vände mig för att köpa ny väggfärg, tapet och golv i Bollnäs.

Som jag har nämnt i tidigare inlägg bor jag i ett litet hus intill vattnet, det är nog egentligen tänkt som sommarstuga men jag bor här året runt. Känslan i huset var väldigt mysig redan när jag flyttade in, därför ville jag inte ändra något förrän jag hade bott in mig och verkligen känt efter vad jag ville göra om. Nu har jag bott här i närmare ett år och jag har verkligen haft tiden till att tänka och fundera på vad jag vill göra om och även hur jag vill göra om det. Jag har hela tiden varit väldigt nöjd med de större delarna i huset såsom kök och badrum men jag har velat göra om lite mindre saker för att sätta min egen prägel på det. För ett tag sedan åkte jag till Nya Sörängs Marknad för att se deras utbud på bland annat färg, tapeter och golv i Bollnäs. Hos dem hittade jag precis det jag letade efter, de färger och mönster jag ville ha kunde jag hitta hos dem. Det slutade med att jag köpte på mig det jag behövde redan under mitt första besök hos dem, vilket gjorde att jag kunde åka hem och börja fixa direkt. Idag är jag helt färdig med allt det jag ville göra om och jag hade inte kunnat bli nöjdare, det blev precis som jag hade tänkt mig om inte ännu bättre till och med. Hela processen blev väldigt smidig eftersom jag hittade allt jag behövde hos Nya Sörängs Marknad, det underlättade otroligt mycket för mig. Om någon av er exempelvis skulle behöva köpa nytt golv i Bollnäs tycker jag verkligen att ni borde åka till Nya Sörängs Marknad, de har ett stort och fint utbud för alla hemmafixare.

Du gillar kanske också...